vorbim de wiskey scotieni si irlandezi secara malt de rau grau si le distilezi
apoi le lasi la invechit minim 3 ani de zile in butoaie de stejar de maxim 70 de kg
apoi cu grija compozitia se imbuteliaza dar partea frumoasa incepe cu urmatoarea faza
bautura se da spre vanzare, consum mare doar pt majori dar se pleaca de la mic la mare
unu consuma sute cu gheata sa se dea mare altu consuma de pofta pana cade din picioare
unu-i alchoolic daca nu bea are palpitatii altu paseaza la negru, omu i pus pe combinatii
pt fete whiskey-ul e un plus de stil imaginea cu paharu-n mana e ca un fitil
ce duce spre o bomba frate cu forme bombate ce te duce departe cu gandu la pacate
asta ma face sa ma intreb cu un mare regret de ce dracu nu curge whiskey la robinet
aveam 5 ani cand am descoperit si eu vinu rosu de butuc si tuica cu h20
acum la 17 ani vechime inima imi plange de fericire ca am adunat tot alchoolu in sange
propriu si figurat sufleteste trotilat nu armata ci alchoolu te face barbat
continui amuzat deseori taur in pat de la atatia struguri poti sa imi spui rosu imparat
iubesc fructele si cum omu tinde sa le imbine asa bine parca si acum simt cum fermenteaza in mine
e voia lu dumnezeu sa dea asa licoare de n-ar fi cu treaba ar bea si el cu noi niste pahare
vezi tu alchoolu merge si la suparare alchoolu merge si atunci cand este sarbatoare
lichioru la fite vinu la aniversare taria la frig berea atunci cand e soare
sa fie clar e vorba de alchool in primu rand dar whïskey-ul e reprezentat purtatoru de cuvant